Søgnings resultater

At eje sin feriebolig med andre er sund fornuft og god økonomi

“Det er kun få, der har brug for en feriebolig mere end 10 uger om året. Og med ejerskab sammen med 4 andre familier er du sikker på, de passer på boligen, som du selv gør”

Hos Five2one betyder ‘delebolig’ helt enkelt, at 5 familier deler en luksusbolig i Spanien. Det giver dig rådighed over din bolig 10 uger om året, og du betaler kun en femtedel af, hvad boligen koster at købe og drive. Det svarer til 80 procent rabat, og boligkøbet bliver derfor i en helt anden klasse og kvalitet, end du ellers ville få for pengene.

Vi lægger desuden vægt på, du ikke skal bøvle med praktiske detaljer, men kan slappe 100 procent af og koncentrere dig om at nyde din ferie i Spanien i eksklusive og private rammer.

Med Five2one får du derfor også en omfattende service. Vi sørger for alle detaljer i forbindelse med købet og aftalen mellem parterne. Og vi sørger for alt det praktiske i driften af jeres bolig i det daglige.

Vi tager os af rengøring, vedligeholdelse og administration. Og vi sørger for, køleskabet er fyldt og dine ting, dit linned og din yndlingsvin er på plads, når du kommer. Det er dit hjem, men vi passer på det for dig.

Hvis ikke du bruger alle dine 10 ugers rådighed, kan du også leje ud. Five2one tager sig af formidling, administration og rengøring. Og lejer du blot 3 uger ud om året, er det muligt at dække de løbende udgifter og få ‘gratis’ feriebolig i Spanien.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om Five2one-konceptet, eller skal vi hjælpe dig med at finde din egen drømmebolig?

Skriv til os og lad os hjælpe dig. Vi glæder os.

    Compare

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.