Søgnings resultater

Five2one Estate

Professionelt koncept, engagement og egen delebolig

Five2one Estate er en dansk virksomhed, som med baggrund i den danske advokatbranche og egne investeringsprojekter i Sydspanien hjælper dig med at finde din drømmebolig. Five2one har adgang til alle boliger på Solkysten, og vi kender alle muligheder og faldgruber, når man handler bolig i Spanien. Det vil vi gerne give videre til dig.

Five2one har udviklet et nyt banebrydende koncept, som giver dig fantastisk mulighed for at eje en luksusbolig i Sydspanien for kun 20 procent af, hvad det koster at eje den selv. Bag konceptet står advokat Jakob Skram-Jensen med mange års erfaring på boligmarkedet i Spanien.

Jakob og hans familie fandt selv lykken i delebolig, da de sammen med fire vennepar købte en luksuslejlighed på Costa del Sol og delte ejerskab og brug af lejligheden.

Erfaringen var så positiv, at Five2one nu deler idéen med andre, som ikke behøver feriebolig 52 uger om året. Men som vil eje boligen og have den fleksibilitet og råderet, der skal til, så det føles naturligt, afslappet og som dit eget private hjem.

Med Five2one får du et ærligt koncept uden skjulte overraskelser. Vi har et tæt samarbejde med de bedste developere, mæglere og serviceudbydere i Spanien.

Og vi kender alt til de boliger, vi vælger til Five2ones koncept. Hver cm, hver sten og alle dokumenter i ejendomsprojektet er vendt og gennemlyst fra a-z. Det kalder vi Five2one Approved.

Når du vælger Five2one som rådgiver til køb af din egen bolig eller et delekoncept, får du et professionelt setup med dyb indsigt i de populære områder, boliger og nyeste projekter på Solkysten.

Og vi er med hele vejen. Lige fra dine første tanker om køb og gennem en tryg og sikker købproces, til du måske ønsker at sælge din bolig igen en dag.

Vil du vide mere?

Vil du høre mere om Five2one-konceptet, eller skal vi hjælpe dig med at finde din egen drømmebolig?

Skriv til os og lad os hjælpe dig. Vi glæder os.

    Compare

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.