Søgnings resultater

Five2one Deleboliger

Fælles for vores boliger i Five2one konceptet er: Vi vil selv gerne bo i dem. Derfor er vores boliger omhyggeligt udvalgt for deres  belliggenhed både på kysten og i selve boligkomplekset. Det er unikke boliger, og vi går kun efter boliger i sublim kvalitet og  genenmført luksus. Derfor viser vi dig ikke en overflod af boliger, men kun et kræsent udvalg med de unikke boliger vi tilbyder i Five2one konceptet.

Når du køber bolig i Five2one konceptet, er du en af ialt fem ejere. Derfor betaler du kun en femtedel af, hvad boligen koster at købe og drive. Det svarer til 80% rabat, og boligkøbet bliver derfor i en helt anden klasse og kvalitet, end du ellers ville få for pengene. Og det er helt uden bøvl og besvær. Hør mere om Five2one konceptet her.

Har vi ikke det, du søger, vil vi meget gerne hjælpe dig med at finde en anden drømmebolig. Du kan også selv finde familier eller venner at dele din bolig med. Og samtidig få alt den frihed, vi tilbyder med Five2one, ved at bruge vores koncept, hvor vi hjælper dig med management af boligen mv.

Søg i databasen efter ferieboliger i Sydspanien, som passer lige præcis dit behov og ønske om beliggenhed. Så tager vi en snak om, hvordan vi kan bruge vores erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med at få opfyldt din boligdrøm.

compare

Strandlejlighed i nyt luksusprojekt med sublim havudsigt

900.000 kr.
3
soveværelser
2
Bad
82 m2
Størrelse
julius
oktober 5, 2021
compare
sold

Luksuriøs lejlighed i efterspurgt byggeri

SOLGT
3
soveværelser
2
Bad
175 m2
Størrelse
julius
december 2, 2021
compare
sold

Største Penthouse i efterspurgt byggeri

SOLGT
4
soveværelser
3
Bad
225 m2
Størrelse
julius
november 24, 2021
compare
sold

Unik Penthouse i efterspurgt byggeri

SOLGT
3
soveværelser
2
Bad
182 m2
Størrelse
julius
oktober 5, 2021
Vil du vide mere?

Vil du høre mere om Five2one-konceptet, eller skal vi hjælpe dig med at finde din egen drømmebolig?

Skriv til os og lad os hjælpe dig. Vi glæder os.

    Compare

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.