Avanceret Søgning
   

Største Penthouse i efterspurgt byggeri

[vc_row][vc_column width="3/5"][vc_column_text]Penthouselejlighed 225 kvm     Terrasse 49 + 16 kvm  Sovevær. 4     Badevær. 3     Parkering 2 Penthouse lejlighed i Stupa Hills i to plan med formiddabel udsigt, 4

SOLGT
Søgnings resultater

Ejendomsbeskrivelse

Penthouselejlighed 225 kvm     Terrasse 49 + 16 kvm  Sovevær. 4     Badevær. 3     Parkering 2

Penthouse lejlighed i Stupa Hills i to plan med formiddabel udsigt, 4 soveværelser, stort køkken- og opholdsrum samt 3 badeværelser.

Med 225 kvm i to plan får du her ejendommens største penthouse. De kæmpestore og meget lyse lokaler ligger ugenert og fri for indkig i forreste række af byggeriet. Og de store vinduespartier åbner i panorama op for en enestående smuk udsigt over Middelhavet, Afrika og Atlasbjergene mod syd. Lejligheden er i to plan med to store sydvendte terrasser, der med sine spændende linjer er placeret på toppen at det smukke og meget unikke byggeri, hvor arkitekturen på en gang henter inspiration i Middelhavets former og en lys skandinavisk enkelhed.

Lejligheden har stor entré med adgang til stor stue og åbent køkken, to store soveværelser og et badeværelse. Der er adgang til 1. sal via en flot frithængende trappe. Heroppe ligger lejlighedens luksuriøse masterafdeling med egen 16 kvm. store terrasse, stor walk-in garderobeløsning og et lækkert badeværelse.

Der er masser af lys og luft, og man har i maksimal grad udnyttet og trukket den blændende udsigt over havet helt ind i lejlighederne. Der kun anvendt de bedste materialer, og det skandinaviske præg er et tydeligt resultat af samarbejdet i Stupa Hills mellem Five2one og danske indretningsarkitekter.

I det spændende lyse byggeri er der også high end fitnesscenter med indendørs swimmingpool, spa og sauna. Desuden findes der to udendørs infinity pools, og der er små tropiske oaser og en business-lounge til arbejde, konference og møder. Endelig er der også 2 private parkeringspladser til lejlighederne.

Få tilsendt en opstiling og mere information. Brug kontaktfeltet herunder eller ring til os: +45 521 79 521

Område: Stupa Hills-komplekset er placeret på toppen af skråningen ved siden af det smukke buddhistiske Stupa-tempel, Her er en enestående sydvendt udsigt over Middelhavet med solnedgang over Marokko og Atlasbjergene. Det tager bare ti minutter at spadsere til den autentiske gamle spanske landsby, Benalmádena Pueblo. Der er kun ca. 15 minutter i bil til Málaga lufthavn og med 25 minutter til Marbella har man her placeret sig midt på den bedste del af Solkysten.

Five2one Delebolig

Boligen er en delebolig, og du bliver en af ialt 5 ejere. Det giver tryghed og mange fordele:

✔ 5 x mere luksus for pengene

✔ 5 x færre udgifter til drift og vedligehold

✔ Mere end 10 ugers råderet om året

✔ Mulig indtægt på udlejning

✔ Intet besvær – vi klarer det hele

Ja tak, send information om denne bolig

Vil du også høre mere om Five2one-konceptet, eller skal vi hjælpe dig med at finde din helt egen drømmebolig?

Skriv til os og lad os hjælpe dig. Vi glæder os.

  Lignende

  compare
  sold

  Luksuriøs lejlighed i efterspurgt byggeri

  SOLGT
  3
  soveværelser
  2
  Bad
  175 m2
  Størrelse
  julius
  december 2, 2021
  compare

  Strandlejlighed i nyt luksusprojekt med sublim havudsigt

  900.000 kr.
  3
  soveværelser
  2
  Bad
  82 m2
  Størrelse
  julius
  oktober 5, 2021
  compare
  sold

  Unik Penthouse i efterspurgt byggeri

  SOLGT
  3
  soveværelser
  2
  Bad
  182 m2
  Størrelse
  julius
  oktober 5, 2021

  Compare

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.