Avanceret Søgning
   

Carat Sky Villas – et luksus projekt med sans for detaljerne

Lejlighed: 87-293 kvm     Terrasse: 26-272 kvm     Soveværelser: 2-4     Badeværelser: 2-4 Velkommen til Carat Sky Villas - et projekt med sans for detaljerne, hvor alt er i højeste kvalitet og boligerne er moderne og indrettet m

Priser fra € 669.000 - € 2.649.000
Søgnings resultater

Ejendomsbeskrivelse

Lejlighed: 87-293 kvm     Terrasse: 26-272 kvm     Soveværelser: 2-4     Badeværelser: 2-4

Velkommen til Carat Sky Villas – et projekt med sans for detaljerne, hvor alt er i højeste kvalitet og boligerne er moderne og indrettet med maksimalt lysindfald. Udvikleren af projektet er ‘Reserva del Higuerón Privé’, en af de mest anerkendte ejendomsudviklere på Costa del Sol.

Projektet kendetegnes ved state of the art faciliteter og fællesarealer. Med til boligerne hører adgang til luksus fitnesscenter, pilates rum, sauna, tyrkisk bad, massagerum, opvarmet pool og bar med udendørs terrasse. Kort sagt: Det bedste af det beste.

Fra boligernes terrasser får man en spektakulær udsigt over Middelhavet, hvorfra der er en optimal mulighed for at nyde Costa del Sols 320 årlige solskinsdage.

Projektet ligger ved stranden i Carvajal, som er den eksklusive del af strækningen mellem Benalmadena og Fuengirola.

Området er en del af Reserva del Higuerón og omgivet af fred og ro og alligevel kun få minutter fra hvor alting sker.

Når Five2one er særligt stolte over at præsentere dette projekt skyldes det at det lever op til vores kvalitetskrav: god beliggenhed, kvalitet i materialevalg og fornuftigt investeringspotentiale.

Tilmed er der kun få minutter til stranden, 20 min. til Malaga by, 15 min. til Malaga lufthavn og 25 min. til Marbella. Der er en række golfbaner i området og som medlem af RH Privé Owner’s Club, kan du nyde særlig behandling på El Chaparral Golfklub, som blot er 10 minutter væk.

Kontakt os for at høre mere på:

+45 52179521

Jakob@five2oneestate.dk

Se denne video om projektet:

 

Compare

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.