Avanceret Søgning
   

Attraktive lejligheder i luksusprojekt med sublim havudsigt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lejlighed 69-70 kvm     Terrasse 24-39 kvm     Sovevær. 2     Badevær. 2    Parkering 1-2 Beach front lejligheder med formiddabel udsigt i luksusprojektet Seaviews Reserve. E

Priser fra € 399.000 – 565.000
Søgnings resultater

Ejendomsbeskrivelse

Lejlighed 69-70 kvm     Terrasse 24-39 kvm     Sovevær. 2     Badevær. 2    Parkering 1-2

Beach front lejligheder med formiddabel udsigt i luksusprojektet Seaviews Reserve.

Enestående mulighed for at købe de sidste lækre lejligheder med suveræn beliggenhed og udsigt direkte over Middelhavet og den ekslusive Carvajal-strand mellem Benalmádena og Fuengirola. Centralt placeret på Costa del Sol med kun 2 min. til strandpromenaden, 20 min. til lufthavnen og 15 min. til Malaga by.

Med en beliggenhed lige over stranden i det gennemført luksuriøse Seaviews Reserve er det her noget at det absolut mest attraktive nybyggeri i området omkring Malaga. Her kan du udleve drømmen om den perfekte feriebolig, mens du nyder den fri udsigt over Middelhavet fra den kæmpestore sydvendte terrasse.

Byggeriet er i den højeste kvalitet og lejlighederne er moderne i stilen, lyse og med rigeligt plads. De store vinduespartier giver et vidunderligt lysindfald, og den sydvendte udsigt over Middelhavet med solnedgang over Marokko og Atlasbjergene er helt enestående.

Lejlighederne har hhv. 2 soveværelser, 2 badeværelser, et stort moderne italiensk køkken og er udstyret med de bedste mærker inden for hvidevarer, sanitet mv.  Alt er holdt i en lys og skandinavisk inspireret arkitektur, og der er high end fitnesscenter, infinity pools med havudsigt, grønne oaser og til lejligheden hører en eller to private parkeringspladser og opbevaringsrum.

Området er roligt og har en low-key vibe af afslapning og forkælelse. Det er her, spanierne holder til, da her det er roligt og luksuriøst, men stadig tæt på sydkystens mange turistattraktioner. Her er fyldt med spændende tilbud og en masse gode caféer og restauranter i byen og langs stranden.

Byggeriet er et luksus- og kvalitetsresort bygget og projekteret af Reserva del Higuerón Privé, der er en af Spaniens mest interessante projektudviklere (Byggeriet påbegyndes 2021). Bemærk venligst, at tegninger og materiale er foreløbigt, hvorfor der kan forekomme ændringer i det færdige projekt.

Lejlighederne udbydes i normalt salg, men kan også sælges som deleboliger, hvor du deler ejerskabet med 4 andre familier. Vi har udvalgt lejlighed F (stuen) til delelejlighed i Five2one konceptet.

Få mere at vide om Five2one delebolig her, og se videoen om Seaviews Reserve og lejlighed F i videoen nedenfor.

Få tilsendt en opstiling og mere information. Brug kontaktfeltet herunder eller ring til os: +45 521 79 521

Se video med udsigt fra stueplan i Seaviews Reserve

Ja tak, send mere information

Vil du også høre mere om Five2one-konceptet, eller skal vi hjælpe dig med at finde din helt egen drømmebolig?

Skriv til os og lad os hjælpe dig. Vi glæder os.

  Lignende

  compare

  Carat Sky Villas – et luksus projekt med sans for detaljerne

  Priser fra € 669.000 - € 2.649.000
  julius
  juli 13, 2022
  compare

  Penthouse-lejligheder i luksusprojekt med sublim havudsigt

  Priser fra € 795.000 – 1.439.000
  julius
  december 2, 2021

  Compare

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Modtag nyheder, events og meget mere direkte i din indbakke.